Ανδρέας Φίλιας: Η «σοβαρή επιλογή» για την Περιφέρεια – Κατάμεστο το Royal στην προεκλογική ομιλία του

Με πολύ μεγάλη επιτυχία σε μία κατάμεστη αίθουσα στον Πολυχώρο Royal στην Πάτρα κορυφώθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου ο προεκλογικός αγώνας του κ. Ανδρέα Φίλια, Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και εκ νέου υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου με την Παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη «Μπροστά για Όλους».

Την βραδιά συντόνισε η δημοσιογράφος και υποψήφια επίσης με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη κ. Δήμητρα Μπαλαφούτη και χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Κουνάβης και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης. Την παρουσίαση του κ. Φίλια στο κοινό έκανε ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του ήρθε κατευθείαν από την Αθήνα καθώς όπως είπε δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την σημαντική βραδιά. Ο κ. Κατσανιώτης μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον κ. Φίλια τόσο για την ποιότητα που τον χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο όσο και για την αξιοπιστία και υπευθυνότητα με την οποία έχει υπηρετήσει σε όποια θέση έχει αναλάβει παραδίδοντας σημαντικό και συχνά καινοτόμο έργο είτε πιο παλιά ως Αντιδήμαρχος Παιδείας είτε πιο πρόσφατα κατά την θητεία του στην Περιφέρεια.

Ο κύριος Φίλιας στον λόγο του δεν ξέφυγε από το κεντρικό σύνθημα που είχε όλη αυτή την περίοδο που δεν είναι άλλο από την φράση «Σοβαρή Επιλογή» και τόνισε πως την Κυριακή όλοι οι Αχαιοί καλούνται να κάνουν μία σοβαρή επιλογή για το μέλλον τους και γι’ αυτό ο Νεκτάριος Φαρμάκης πρέπει να είναι ο νικητής, όπως επίσης ανέδειξε με επιχειρήματα όλους τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος ο κ. Φίλιας αποτελεί μία σοβαρή επιλογή που αξίζει την ψήφο των συμπολιτών του.

Διαβάστε Περισσότερα
Πηγή άρθρου/εικόνας: pelop.gr

Επιπρόσθετες πηγές: 4press.gr 
Επιπρόσθετες πηγές: thebest.gr