«Μπροστά» με 114 υποψήφιους

Υποβλήθηκε, δύο μέρες πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας, το σύνολο του συνδυασμού «Μπροστά για Όλους» του Νεκτάριου Φαρμάκη, τον οποίο απαρτίζουν 114 υποψήφιοι και από τις τρεις περιφερειακές ενότητες, αριθμός αντίστοιχος, του μέγιστου επιτρεπόμενου ορίου.

Αναλυτικότερα, ο συνδυασμός περιλαμβάνει 33 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, 53 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Π.Ε. Αχαΐας και 28 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στη Π.Ε. Ηλείας. …

Με την ευκαιρία υποβολής του συνδυασμού, ο Νεκτάριος Φαρμάκης δήλωσε:

«Μια όμορφη και δεμένη ομάδα ξεκίνησε πριν 4 χρόνια να γράφει τη νέα ιστορία της Δυτικής Ελλάδας. Μία ιστορία αλήθειας και προκοπής για κάθε γωνιά της Αιτωλοακαρνανίας, της Αχαΐας και της Ηλείας που έφερε αποτελέσματα, αλλά και πάρα πολλούς νέους φίλους και συνοδοιπόρους κοντά μας. Είναι μεγάλη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη τόσων ανθρώπων, που θέλησαν να γίνουν μέρος αυτής της ομάδας και της συνέχισης αυτής της ιστορίας, ανεξάρτητα εάν ήσαν μαζί μας από την αρχή ή συναντηθήκαμε στην πορεία και ανεξάρτητα από τις ιδεολογικές καταβολές τους. Ο συνδυασμός μας είναι η καλύτερη απόδειξη ότι στην Δυτική Ελλάδα χωράνε όλα τα χρώματα. Είναι η καλύτερη απόδειξη της μεγάλης ενότητας του τόπου μας. Και η πιο ισχυρή εγγύηση ότι στις 8 Οκτωβρίου η Δυτική Ελλάδα θα πάει… ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!»

Διαβάστε Περισσότερα
Πηγή άρθρου/εικόνας: gnomip.gr