Καλάβρυτα: Μαθητές από τις «άγονες γραμμές» αναζητούν λύση για δωρεάν μεταφορά τον Σεπτέμβριο

Μετά από επίπονες διαβουλεύσεις, στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας την Τρίτη 2/8/2022, εγκρίθηκε και δημοσιεύτηκε 12η Πρόσκληση της Π.Ε. Αχαΐας με αντικείμενο την Υποβολή Οικονομικών Προσφορών στα πλαίσια του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (ΔΣΑ) για την Ανάθεση Υπηρεσιών Μεταφοράς Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Σχολικό Έτος 2022-2023).

Στα πλαίσια αυτά καλούνται εκ νέου φορείς του κλάδου των μεταφορών (ΚΤΕΛ, Ταξί και Τουριστικά Γραφεία Μεταφορών) να καταθέσουν προσφορές για τη μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολεία σε Δάφνη και Κλειτορία.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

«Μετά την ολοκλήρωση της 11ης προκήρυξης που αφορά το σύστημα της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών, από τις 19/6/2022, προέκυψε το ζήτημα που αφορά τα άγονα δρομολόγια του διαγωνισμού αυτού. Όσον αφορά τη νέα, 12η προκήρυξη, ευελπιστούμε με την αποσφράγιση στις 22/8/2022, ότι θα έχουμε δεχθεί προσφορές για όλες τις εκκρεμότητες αυτές ώστε να κηρυχτούν άμεσα ως προσωρινοί ανάδοχοι και να ξεκινήσει η μεταφορά ει δυνατόν και από τις 11/9/2022. Πλέον ο κρατικός μηχανισμός, σε ότι αφορά την Περιφέρεια, για το θέμα αυτό, λειτουργεί άψογα και αποτελεσματικά σε αντίθεση με άλλες εποχές που φτάναμε Νοέμβριο μέσα στο τρέχον σχολικό έτος για να έχουμε έστω τους προσωρινούς αναδόχους» αναφέρει ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας,

Διαβάστε Περισσότερα
Πηγή άρθρου/εικόνας: politeianews.gr